Emissor Tèrmic Analògic

Emissor Tèrmic Analògic

EA 08 Emissor Tèrmic Analògic

Emissor de baix consum amb precisió de termòstat analògic de tensió de vapor. Redueix el cost d’energia entre un 15-20%.

Fet d'alumini injectat de màxima qualitat.

1000 W

Més detalls


256,36 € amb IVA

CE04618

5 unitats en estoc

Model EA 08  - Ocho elements

Potència 1000 W

Dimensions (mm) ample x fondo x alt: 759 x 96 x 575

 

ESTALVI: Si les diferents habitacions de casa seva o la seva oficina té orientacions i horaris d’ús diferents, tenim la possibilitat d’adaptar les condicions de funcionament de l’aparell individual. Ens ho permet la incorporació d’un crono-termòstat digital de programació diària i setmanal que determina tant la temperatura com els períodes de funcionament de l’aparell en mode confort i econòmic.

INSTAL·LACIÓ: No requereix cap tipus d’obra, caldera, tubs o xemeneies. L’aparell inclou dos suports de fixació per la paret.

GARANTIA: Tots els components segueixen rigorosos controls de qualitat en el procés de fabricació, per tant, la garantia és de 2 anys en els components elèctrics i 10 en els elements radiants d’alumini.

SEGURETAT: La seva moderada temperatura al contacte exterior el converteix en un sistema de calefacció segur i confortable. La no utilització de combustibles líquids o gas, li proporciona la màxima seguretat.

 

També els instal·lem si resideix a la zona. Demani pressupost sense compromís.

Cistella  

(buida)

Nous productes

No hi han productes nous

Ofertes

Cap oferta en aquest moment